Alles in 1 Dijken Vergelijk online alle providers profiteer van kortingen tot €51


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dijken vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge betrouwbare verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Via onze tool ontdek je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij treft hierna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Dijken. Op die manier bespaar je al gauw €74 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van onze zoekmachine check je praktische info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Dijken.

Alle internet-providers

Vergelijk de proposities van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €71 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen vormen van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 van Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor vrijwel alle huizen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Dijken heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Dijken verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Positief Negatief Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Dijken?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 deals duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven werken samen met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, XS4ALL bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Dijken? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Maandelijks heb je dan recht op korting op het maandbedrag, extra MB’s en andere extra services zoals gratis een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers verkondigen supersnelle internetpakketten. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid bekijk je de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren plusminus drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor websites bezoeken, e-mailen, E-bankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Film1 of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Den Helder.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Dijken. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in regio De Friese Meren?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor services die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, vooruitkijken, live pauzeren of een extra zenderpakket bijv. met zenders als CI (Crime Investigation). Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router aan te jagen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Dijken.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , computer, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als XITE Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Veel internetproviders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als ROS-Kabelkrant. Of wat dacht je van: Penthouse. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met premium zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het Dusk! kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Dijken


Internet en tv vergelijken in Dijken

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Dijken. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Goede klantenservice
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Stabiele verbinding
2 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Moeiteloos overstappen
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gratis modem
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis telefoonnummer
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Programma gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
HD-zenders kijken
Goedkoop proberen


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Goedkoop vast bellen
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Tot 7 dagen terugkijken
Eerste maanden korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Met extra zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Uitzending gemist
Voordelige tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dijken

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek De Friese Meren zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Dijken? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket De Tike.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Dijken.