Alles in 1 De Tike Ontdek alle providers en ontvang voordeel tot wel €74


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Tike vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve bekwame verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor televisie kijken, uploaden van bestanden, thuiswerken, social media en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij allesin1prijzen.nl vind je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, begin gemist, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot direct zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in De Tike. Op die manier bespaar je al gauw €61 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met de vergelijker check jij praktische informatie over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in De Tike.

Alle leveranciers

Check de prijzen van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €53 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet en tv pakket Telfort.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle huishoudens te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. De Tike biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in De Tike verkrijgbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Nadelig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in De Tike?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (Telfort, XS4ALL, Vodafone, Tele2, KPN, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders leveren de overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Vodafone, Online.nl, Telfort, Ziggo, XS4ALL doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in De Tike? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan dien je hiervoor beloond te worden. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, dubbele data, of iets als gratis HBO. Met dank aan dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers lopen te koop met supersnelle internetpakketten. In de regel wel 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien bij benadering 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, mailen, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Film1 of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet De Heurne.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in De Tike. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in en rondom Smallingerland?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vergelijk je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra’s als tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Stingray DJAZZ. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in De Tike.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, laptop, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 8.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als 24 Kitchen Entertainment. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als DHTV en internationale zenders als FOXlife. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met premium zenderpakketten. Check o.a. Voetbalkanaal en het ATV Avrupa kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in De Tike


Internet en tv vergelijken in De Tike

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in De Tike. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Goede klantenservice
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Programma gemist
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Optionele zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Videotheek thuis
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Binnen 6 weken actief
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Interactieve televisie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Goede klantenservice
Veel voordeel


Youfone

Momenteel alleen DSL
Top serviceteam
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Met extra zenderpakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Begin gemist
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Tike

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. Met name in de omgeving Smallingerland wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in De Tike? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Colijnsplaat.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in De Tike.