Alles in 1 abonnement Telfort Ontdek alle pakketten profiteer van kortingen tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Let op: deze informatie is niet actueel. Telfort is opgegaan in het merk KPN. Klanten kunnen overstappen of kiezen voor een alternatief internetabonnement bij KPN.

Alles in 1 pakketten van Telfort vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle goede internetaansluiting is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor social media, uploaden van bestanden, rondsurfen, internetbankieren en nog veel meer. Wat kan ik bestellen bij deze provider? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Tilburg.

Op basis van de vergelijker vergelijk je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, begin gemist, extra zenderpakketten) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet aansluitend het goedkoopste alles-in-1 abonnement van Telfort. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €85 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Geen probleem! Door onze zoekmachine vind je nuttige details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in gebaseerd op jouw locatie. Check ook alle details over 3-in-1 met glasvezel Kabelnoord.


actie internet pakket

Alle aanbieders

Achterhaal de prijzen van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €86 per 1 jarig contract.

Internet en TV aanbieding Telfort

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check de bellen, tv en internet aanbiedingen van Telfort. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bestel het goedkope alles-in-1 pakket van TelfortDe nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

Goedkoop alles-in-1 met glasvezel van Telfort

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. En ook bij Telfort is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet van Telfortal verkrijgbaar? Uit welke abonnementen kan ik kiezen? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Amsterdam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Stap over van alles in 1 pakket en profiteer van hoge kortingen.