Alles in 1 Echt Ontdek alle pakketten en ontvang een voordeel tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Echt vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor rondsurfen, films streamen, social media, downloaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Met onze tool ontdek je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, on demand films kijken, uitzending gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij treft vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Echt. Dit levert een forse besparing op, tot wel €96 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Geen probleem! Met behulp van ons zoekscript bekijk je nuttige details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Echt.

Alle aanbieders

Check de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €59 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn vormen van breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Internet, tv en bellen Tweak.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle consumenten toegankelijk. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Echt heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Echt verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Gunstig Ongunstig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Echt?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Tele2, Ziggo, KPN, Telfort, Online.nl, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen werken samen met de overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Online.nl, Vodafone, KPN, XS4ALL, Telfort doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Echt? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, extra MB’s en andere extraatjes als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door gebruik te maken van dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Beneden bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit vind jij de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren ruwweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Drogteropslagen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Echt. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in omgeving Echt-Susteren?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website check je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, modems, data-kabels? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals on demand films kijken, vooruitkijken, live pauzeren of dure zenderpakketten met premium zenders zoals AMC. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Echt.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Hits Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal providers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties laten jou (gratis) programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als TV Oranje Muziek. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Brug TV. Maar ook internationalen zoals 100% NL TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX of het Dusk! kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Echt


Internet en tv vergelijken in Echt

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Echt. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (online tv kijken, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Supersnel via Glas
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Heldere voorwaarden
Goede welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Gemakkelijke installatie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Interactieve televisie
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Interactieve televisie
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Alle bekende kanelen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Ruime keuze
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Ruim aanbod zenders
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Met 26 HD zenders
Snelle levertijd
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Actief in enkele weken
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle tv-zenders
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelSupersnel via Glas
Korting bij 2 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Echt

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Echt-Susteren hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Echt? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Dokkum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Echt.