Alles in 1

U kunt bij ons kiezen uit verschillende diensten, waaronder ook bellen, internet en televisie. Zo hebben de meeste mensen een alles in een pakket (bellen, internet en televisie) in huis. Ook gebruiken mensen vaak meerdere televisies. Toch zien we vaker dat consumenten de vaste telefoon opzeggen in verband met mobiel gebruik. Daarom worden naast de bellen, internet en televisie pakketten ook vaker pakketten afgesloten met alleen internet en televisie. Bekijk direct de opties bij KPN, Online of NLE.

Internet, televisie en bellen pakketten

De bellen, internet en televisie pakketten die aangeboden worden kunnen erg verschillen. Het kan zo zijn dat bellen, internet en televisie pakketten erg van prijs verschillen. De reden hiervoor is omdat providers verschillende snelheden aanbieden in hun bellen, internet en televisie pakketten. Als u wilt zien wat voor bellen, internet en televisie pakketten wij u aan kunnen bieden dan kunt u de postcodecheck doen. Hieruit krijgt u dan resultaten die wij u kunnen aanbieden tegen een scherpere prijs van die van de provider zelf!

Wij bieden u bellen internet en televisie

Als u de postcode check doet kunt u ons gehele aanbod zien. Wij kunnen u verschillende bellen, internet en televisie abonnementen aanbieden die via ons voordeliger zijn dan bij de provider zelf. Zo kunt u soms van de provider via ons een gratis decoder en/of gratis draadloos modem krijgen als u een bellen, internet en televisie abonnement afsluit.

Telefonie in alles in 1 afsluiten

Als u bellen in uw abonnement hebt zitten zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo biedt niet iedere provider ‘onbeperkt’ bellen aan en zijn er verschillen tussen de kwaliteit. Deze verschillen zijn vooral te vinden in de ruis die te vinden is tijdens een telefoon gesprek. De beste kwaliteit is te behalen als u voor bijvoorbeeld een bellen internet en televisie pakket kiest die glasvezel gebruikt. Met de kwaliteit van glasvezel kunt u ruisvrij telefoneren, wat wel zo fijn is.

Internet in 3 in 1 abonnement

In internet zitten nog de grootste verschillen per provider. Providers bieden vaak zelf meerdere pakketten met bellen, internet en televisie aan met verschillende snelheden. Deze snelheden zijn heel belangrijk als u snel wilt internetten. Ook bij internet is glasvezel weer de beste keuze, hiermee zijn de hoogste snelheden te behalen. De snelheden per abonnement kunt u vinden in de postcode check. Hierin kunt u ook zien welke providers in uw buurt leveren. In dat overzicht is gelijk te zien wat wij aan u kunnen aanbieden.

Inclusief digitale televisie

Als u voor een abonnement kiest waar televisie in zit zijn er verschillende opties mogelijk. U kunt kiezen voor een bellen, internet en televisie pakket of internet en televisie of digitale televisie apart. In deze televisie pakketten kunt u weer verschillende opties selecteren. Als u Interactieve TV in uw abonnement wilt en/of HDTV dan is dat geen probleem. Voor Interactieve TV moet er wel een directe connectie met een internet-kabel zijn tussen het modem en de tv-ontvanger. Er zijn veel mensen die liever geen kabel door hun huis willen hebben, die mensen kunnen kiezen voor een zogenoemde ‘homeplug’. Dan wordt het netwerk via het stopcontact gemaakt waardoor er geen lange kabels nodig zijn. Bekijk de aanbiedingen voor o.a Franeker, Medemblik en Drachten.