Alles in 1 Drachten Bekijk alle aanbieders en bespaar tot wel €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drachten vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en trouwe aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en nog veel meer. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost het abonnement mij?

Met onze postcodetool bekijk je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij vindt daarna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Drachten. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €68 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Middels onze postcodetool doorzoek je uitvoerige informatie over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Drachten.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €86 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een categorieën breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, bellen en tv T-Mobile.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle woningen beschikbaar. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Drachten biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Een must voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Drachten beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Voordelig Nadelen Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Drachten?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Tele2, XS4ALL, Telfort, KPN, Vodafone, Ziggo) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven werken met een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Verder zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Telfort, KPN geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Drachten? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis HBO. Met behulp van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers verkondigen vaak het snelste internet. Doorgaans 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel tref je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien om en nabij 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, surfen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Netflix of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Dirksland.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Drachten. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de buurt van Smallingerland?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website vergelijk je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, data-kabels, routers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om extra’s als uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Ziggo Sport. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Drachten.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, PC, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 7.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige providers kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als National Geographic Channel Documentaire. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV West. Echter ook wereldwijd: BBC Entertainment. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX en het Euro Star televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Drachten


Internet en tv vergelijken in Drachten

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Drachten. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Installatiemonteur mogelijk
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Alle bekende kanelen
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Alle bekende kanelen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gratis nummerbehoud
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Met installatie garantie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Met handige App
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Heldere voorwaarden
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Alle bekende tv-zenders
Welkomstkorting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
De alles in 1 oplossing
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Heldere voorwaarden
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gratis telefoonnummer
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Installatiemonteur mogelijk
Aantrekkelijk aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Drachten

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Smallingerland zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Drachten? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Den Burg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Drachten.