Alles in 1 Den Burg Bekijk alle pakketten en bespaar tot wel €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Den Burg vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle degelijke verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, internetbankieren, rondsurfen, social media en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van de vergelijker vergelijk je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt daaropvolgend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Den Burg. Dit levert een forse besparing op, tot wel €62 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Door allesin1prijzen.nl spot jij behulpzame info en adviezen over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Den Burg.

Alle internet-providers

Vind de prijs van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €51 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een categorieën breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 abonnement Ziggo.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor heel veel huizen toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Den Burg biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Den Burg leverbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Voordelig Ongunstig Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Den Burg?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, Online.nl, Tele2, KPN, Ziggo, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders werken met de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Zelfs letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Telfort geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Den Burg? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers maken reclame voor steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid bekijk je de benodigde snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen circa drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet de Wijk.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Den Burg. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in omgeving Texel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij niets aan bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extra services zoals uitzending gemist, begin gemist, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met kanalen als RTL Lounge. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Den Burg.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, PC, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als FOX Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal providers kan dit max. 48 uur. Maar bij andere providers kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals NPO 101 Entertainment. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als GPTV. Maar ook internationalen zoals Aljazeera English. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. FOX of het Kral TV kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Den Burg


Internet en tv vergelijken in Den Burg

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Den Burg. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Uitzending gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Live pauzeren
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Ruime keuze
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Videotheek thuis
Aantrekkelijk korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Heldere voorwaarden
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Digitaal tv-kijken
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Stabiel netwerk
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Gratis modem
Goede welkomstkorting


Youfone

Verschillende pakketten
Gratis ontvanger
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Alle tv-zenders
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Stabiel netwerk
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Den Burg

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Texel zien we dit zeker terug. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Den Burg? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket De Glind.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Den Burg.