Alles in 1 de Wijk Vergelijk alle aanbieders en bespaar tot wel €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in de Wijk vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge degelijke internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, uploaden van bestanden, televisie kijken, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via ons zoekscript vind je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in de Wijk. Zo bespaar je tot wel €61 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van onze postcodetool check jij behulpzame informatie over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in de Wijk.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €99 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Alles in 1 alles apart T-Mobile.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel consumenten beschikbaar. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. de Wijk heeft een beperkt aantal kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in de Wijk aanwezig? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Positief Ongunstig Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in de Wijk?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarna letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Tele2, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in de Wijk? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Netflix. Dankzij combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder tref jij een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over door de bank genomen 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, e-mailen, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Youtube. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet De Knipe.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in de Wijk. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in regio De Wolden?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker vind je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extraatjes zoals tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist of dure zenderpakketten met kanalen als CI (Crime Investigation). Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in de Wijk.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, desktop, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals The QYOU Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de providers laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TV Oranje Muziek. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Focuz TV. Maar ook internationalen zoals Discovery World. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met premium zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live of het A-TiVi tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in de Wijk


Internet en tv vergelijken in de Wijk

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in de Wijk. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Live pauzeren
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Met installatie garantie
Voordelige tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Stabiel netwerk
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met handige App
Aantrekkelijk korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Met installatie garantie
Welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Gratis ontvanger
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Gratis modem
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Alle bekende tv-zenders
Aantrekkelijk korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Top verbinding
Maandelijkse korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Digitaal tv-kijken
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Gemakkelijke installatie
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Met radiozenders
Duidelijke voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in de Wijk

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt De Wolden is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: Glasvezel internet is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in de Wijk? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Creil.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in de Wijk.