Alles in 1 De Knipe Vergelijk online alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Knipe vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge solide aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels allesin1prijzen.nl vergelijk je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je treft hierna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in De Knipe. Zo bespaar je tot wel €90 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Dankzij deze website tref jij praktische info over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in De Knipe.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €100 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Check nu alles over 3-in-1 aanbieding Online.nl.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huishoudens toegankelijk. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. De Knipe heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Broodnodig voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in De Knipe verkrijgbaar? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Positief Negatief Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Knipe?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Tele2, Online.nl, Telfort, Vodafone, Ziggo, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven verschaffen de overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL bieden dit aan. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Knipe? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Door combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. In de regel wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid spot je de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn circa 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Dalerpeel.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Knipe. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de buurt van Heerenveen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra’s als online tv kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals AMC. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in De Knipe.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, PC, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als Nat Geo Wild Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige kabelaars kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als National Geographic Channel Documentaire. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Omroep Brabant en internationale zenders als Family7. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport en het Kral TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in De Knipe


Internet en tv vergelijken in De Knipe

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in De Knipe. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Gratis telefoonnummer
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gemakkelijke installatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Gemakkelijk overstappen
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Met installatie garantie
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
HD-zenders kijken
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Snel en betrouwbaar
Goedkope prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Binnen 6 weken actief
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
HD-zenders kijken
Goede welkomstkorting


Youfone

Met YoufoneTV app
Met extra zenderpakketten
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Binnen 6 weken actief
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Ruime keuze
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Alle bekende kanelen
Eerste periode korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Knipe

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Heerenveen zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in De Knipe? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Burgwerd.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in De Knipe.