Alles in 1 Dalerpeel Bekijk alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dalerpeel vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve degelijke internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, thuiswerken, films streamen, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Met ons zoekscript tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, tv programma’s opnemen, begin gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Dalerpeel. Zo bespaar je tot wel €100 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van allesin1prijzen.nl spot je uitvoerige informatie + tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Dalerpeel.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de pakketten van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 200MB en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €84 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 van ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huishoudens te ontvangen. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Dalerpeel heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Dalerpeel verkrijgbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Voordeel Minpunt Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Dalerpeel?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, XS4ALL, Online.nl, KPN, Ziggo, Tele2) hebben een samenwerking. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Derhalve ben je geen dag offline. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Tele2, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Dalerpeel? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, dubbele data, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Met dank aan deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers adverteren met enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder vind je een lijst met voorbeelden. Per handeling doorzoek jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, mailen, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Youtube of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Castenray.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Dalerpeel. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Coevorden?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra diensten als live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Ziggo Sport. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Dalerpeel.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS9.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als MTV Entertainment. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Brug TV. Maar ook internationalen zoals Crime & Investigation Network. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. FOX en het Euro Star kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Dalerpeel


Internet en tv vergelijken in Dalerpeel

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Dalerpeel. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, online tv kijken, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Optionele zenderpakketten
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Optionele zenderpakketten
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Zorgeloos online
Scherpe prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Diverse pakketten
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Pakket zelf samenstellen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gemakkelijk uitbreiden
2 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Alle tv-zenders
Introductie-aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Live pauzeren
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
De alles in 1 oplossing
Hoge korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
HD-zenders kijken
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Installatiemonteur mogelijk
Unieke aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Dalerpeel

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de omgeving van Coevorden is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Dalerpeel? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Brummen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Dalerpeel.