Alles in 1 Castenray Vergelijk direct alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Castenray vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve solide internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, uploaden van bestanden, thuiswerken, downloaden van bestanden en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van de vergelijker check je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, online tv kijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Castenray. Op die manier bespaar je al gauw €69 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Middels onze tool check je handige info en adviezen over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Castenray.

Alle leveranciers

Vergelijk de aanbiedingen van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van wel 100 MB en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €87 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal types breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 met glasvezel Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de woningen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Castenray heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Essentieel voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Castenray beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordeel Nadelig Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Castenray?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Tele2, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders leveren de overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Telfort, Online.nl, Tele2, XS4ALL bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Castenray? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw kortingen, extra MB’s en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten adverteren met enorme internetsnelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel tref jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid vind jij de snelheid die noodzakelijk is.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden om en nabij 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, E-bankieren, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Buitenpost.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Castenray. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Venray?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals online tv kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met kanalen als AMC. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Castenray.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, Xbox, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Ginx Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele providers kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle internetproviders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als Eurosport 1 Sport. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Dijkland en je kunt kiezen voor TVE. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live of het Planet Turk televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Castenray


Internet en tv vergelijken in Castenray

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Castenray. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Tot 7 dagen terugkijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gratis telefoonnummer
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Stabiele verbinding
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Alle tv-zenders
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Heldere voorwaarden
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
HD-zenders kijken
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Gemakkelijk overstappen
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met handige App
Maandelijkse korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Videotheek thuis
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Alle tv-zenders
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Tot 7 dagen terugkijken
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis modem
Cashback kortingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Castenray

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de omgeving van Venray hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Castenray? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Brielle.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Castenray.