Alles in 1 Alkmaar Check alle providers en ontvang een voordeel tot €95


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Alkmaar vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle degelijke internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Met behulp van onze tool check je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt aansluitend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Alkmaar. Zo bespaar je tot wel €87 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Via deze website vergelijk jij nuttige informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Alkmaar.

Alle kabelaars

Check de proposities van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €79 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Check nu alles over Internet, tv bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor vrijwel alle huizen verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Alkmaar werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Alkmaar af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Gunstig Nadelig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Alkmaar?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, Online.nl, KPN, Tele2, Ziggo, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties bieden deze overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Bovendien regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, KPN geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Alkmaar? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis Spotify. Met behulp van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met enorme internetsnelheden. Normaal wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden tref je veel voorkomende handelingen. Per handeling lees je de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden naar schatting 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor mailen, surfen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en stream je films via NLziet of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Achlum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Alkmaar. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in omgeving Alkmaar?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker tref je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, routers? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan modules als tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als VH1 Classic. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Alkmaar.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eurosport 1 Sport.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele kabelaars kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Veel kabelaars laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als RTL 4. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals IJsselland-TV en internationale zenders als BBC World News. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport en het ART Movies tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Alkmaar


Internet en tv vergelijken in Alkmaar

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Alkmaar. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Met installatie garantie
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gratis ontvanger
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Overal online TV kijken
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Top verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Gemakkelijke installatie
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Actief in enkele weken
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Gratis nummerbehoud
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Gratis Fox Sports
Alle tv-zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Gratis nummerbehoud
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Digitaal tv-kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Interactieve televisie
Heel betaalbaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Alkmaar

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. In de streek Alkmaar is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Alkmaar? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Zwijndrecht.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Alkmaar.