Alles in 1 Amstelveen Vergelijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Amstelveen vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en betrouwbare verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, onze studie, internetbankieren, televisie kijken en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Met onze tool check je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Amstelveen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €70 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Via onze zoekmachine vind je nuttige details over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Amstelveen.

Alle kabelaars

Vind de proposities van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €56 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 aanbieding Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de gezinnen bereikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Amstelveen biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Essentieel voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Amstelveen aanwezig? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Positief Nadelen Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Amstelveen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Telfort, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen verschaffen deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Zelfs dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2 geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Amstelveen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, extra MB’s of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Normaliter 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden lees je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit bekijk jij de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, internetbankieren, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Alem.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Amstelveen. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de streek Amstelveen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker tref je direct de beschikbare aanbieders. Nadat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extraatjes zoals uitzending gemist, live pauzeren, online tv kijken of een extra zenderpakket met kanalen als Ons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Amstelveen.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (smartphone, Xbox, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als Eurosport 1 Sport.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de organisaties verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals FOX Entertainment. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Rijnmond en je kunt kiezen voor TV5 MONDE Europe. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met add-on zenderpakketten evenals HBO of het Dusk! televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Amstelveen


Internet en tv vergelijken in Amstelveen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Amstelveen. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenSuper prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gemakkelijke installatie
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Top serviceteam
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met gratis router
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Gemakkelijke installatie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Goede klantenservice
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met extra zenderpakketten
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Installatiemonteur mogelijk
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Heldere voorwaarden
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
HD-zenders kijken
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Stabiel netwerk
Scherpe korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Amstelveen

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Amstelveen hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Amstelveen? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Aalsum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Amstelveen.