Alles in 1 Amstenrade Vergelijk online alle pakketten en profiteer van kortingen tot €65


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Amstenrade vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve stabiele aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, films streamen, thuiswerken, uploaden van bestanden of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels allesin1prijzen.nl check je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Amstenrade. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €74 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Geen probleem! Middels onze postcodetool bekijk jij praktische info over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Amstenrade.

Alle internet-providers

Check de prijzen van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €89 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Internet & televisie UPC.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle huishoudens beschikbaar. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Amstenrade heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Een must voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Amstenrade verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordelig Minpunt Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Amstenrade?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders bieden deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, Ziggo, KPN, Online.nl, Vodafone werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Amstenrade? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis Spotify. Met dank aan aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen razendsnel internet. Normaliter 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden bekijk jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn globaal gezien 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of NPO. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Alkmaar.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Amstenrade. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in en rondom Schinnen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn modules als uitzending gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met kanalen als RTL Crime. Wil je hier echt gebruik van maken? Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Amstenrade.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , consoles, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS 6.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de alles-in-1 providers kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere organisaties kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers laten jou (gratis) programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als KempenTV. Maar ook internationalen zoals NDR. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten zoals Ziggo Sport of het Meiden van Holland tv-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Amstenrade


Internet en tv vergelijken in Amstenrade

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Amstenrade. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Stabiele verbinding
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Alle bekende tv-zenders
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gratis nummerbehoud
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Alle bekende tv-zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Begin gemist
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Uitzending gemist
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Met handige App
Voordelige prijzen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Ruim aanbod zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Stabiele verbinding
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Glasvezel internet
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Tot 7 dagen terugkijken
Periodieke aanbiedingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Amstenrade

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Schinnen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Amstenrade? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Aalten.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Amstenrade.