Alles in 1 Baexem Vergelijk alle pakketten profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Baexem vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en betrouwbare verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor televisie kijken, onze studie, films streamen, uploaden van bestanden of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost het abonnement mij?

Door de vergelijker check je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij ziet nadien direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Baexem. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €95 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Geen probleem! Dankzij allesin1prijzen.nl vind je uitvoerige info en adviezen over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Baexem.

Alle kabelaars

Ontdek de prijs van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maximaal 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €100 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal types breedbandinternet. Maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 alles apart Kliksafe.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de gezinnen verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Baexem heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Cruciaal voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Baexem aanwezig? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Voordelen Nadeel Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Baexem?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Tele2, KPN) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen leveren deze overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, XS4ALL, Vodafone, Telfort, KPN, Ziggo bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Baexem? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Met behulp van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel vind jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per gebeurtenis spot je de geschatte snelheid.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over om en nabij 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. NPO of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Augsbuurt.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Baexem. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in omgeving Leudal?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website bekijk je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, data-kabels, routers? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals live pauzeren, tv programma’s opnemen, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals AMC. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Baexem.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Rocks Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan Ketnet Kids. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Focuz TV. Maar ook internationalen zoals VH-1 Classic. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met add-on zenderpakketten als PTV Prime en het TVBS kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Baexem


Internet en tv vergelijken in Baexem

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Baexem. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, begin gemist, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Met radiozenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Uitzending gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Betrouwbaar netwerk
Hoge aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Goedkoop vast bellen
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Glasvezel internet
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Diverse pakketten
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Alle bekende kanelen
Cashback kortingen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Programma gemist
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
De alles in 1 oplossing
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Diverse pakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Interactieve televisie
Unieke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Baexem

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Leudal komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Baexem? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Anderen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Baexem.