Alles in 1 Balk Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Balk vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle trouwe internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor televisie kijken, rondsurfen, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden en nog veel meer. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van ons zoekscript vergelijk je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je treft daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Balk. Op die manier bespaar je al gauw €82 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van de vergelijker ontdek jij uitvoerige details en tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Balk.

Alle aanbieders

Ontdek de prijzen van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot 100 MB plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €94 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen types breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, televisie en bellen Tele2.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle Nederlanders beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Balk heeft maar 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Balk aanwezig? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelen Minpunt Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Balk?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Tele2, Vodafone, Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gespot? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven leveren deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl, KPN kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Balk? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders beloven razendsnel internet. Normaal wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder bekijk jij een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek jij de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We herkennen grofweg 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, Social, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Baaium.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Balk. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in regio De Friese Meren?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra diensten als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, begin gemist of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Shorts TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Balk.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, Playstation, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eurosport 1 Sport.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige partijen kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Brava Muziek. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Studio Súdwest en internationale zenders als BBC Entertainment. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het A-TiVi televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Balk


Internet en tv vergelijken in Balk

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Balk. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Meerde add-ons
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Actief in enkele weken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Met handige App
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Betrouwbaar netwerk
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Programma gemist
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Heldere voorwaarden
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Vlugge activatie
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Glasvezel internet
Introductie-aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Moeiteloos overstappen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Supersnel via Glas
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Live pauzeren
Welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Balk

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom De Friese Meren zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Balk? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Anjum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Balk.