Alles in 1 Anjum Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Anjum vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en stabiele internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor social media, televisie kijken, uploaden van bestanden, thuiswerken en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Via ons zoekscript bekijk je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, tv programma’s opnemen, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Anjum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €70 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Door onze tool ontdek je uitvoerige info over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Anjum.

Alle leveranciers

Ontdek de deals van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maximaal 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €91 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen types breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Voordelig alles in 1 Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel huizen voorhanden. Het grootste voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Anjum heeft maar 1 of 2 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Anjum leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordeel Nadeel Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Anjum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Telfort, KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 producten duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Onder andere het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Online.nl, Tele2, Vodafone, Telfort, Ziggo kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Anjum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, dubbele data, en additionele bonussen als gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internetproviders beloven steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden spot je een lijst met voorbeelden. Per activiteit doorzoek je de vereiste snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden door de bank genomen 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Youtube of NPO. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet America.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Anjum. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in de omgeving van Dongeradeel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn modules als begin gemist, on demand films kijken, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als SLAM! TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Anjum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 4.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal partijen kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten je programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als RTL 5. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Seaport TV. Echter ook wereldwijd: NickToons. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld FOX of het Passie XXX televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Anjum


Internet en tv vergelijken in Anjum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Anjum. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, begin gemist, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Betrouwbaar netwerk
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Goedkoop vast bellen
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Top verbinding
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Overal online TV kijken
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Ruim aanbod zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Pakket zelf samenstellen
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Interactieve televisie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Overal online TV kijken
Scherpe aanbieding


Youfone

Met YoufoneTV app
Met handige App
Goede welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
HD-zenders kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Met handige App
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Uitzending gemist
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Anjum

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Dongeradeel wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Anjum? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Acquoy.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Anjum.