Alles in 1 Bedum Vergelijk online alle aanbieders profiteer van kortingen tot €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bedum vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle degelijke internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor televisie kijken, thuiswerken, onze studie, rondsurfen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Door onze postcodetool check je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij spot hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Bedum. Zo bespaar je tot wel €84 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Met behulp van de vergelijker doorzoek jij behulpzame details over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Bedum.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €70 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Maar welke verbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over 3-in-1 aanbieding KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle consumenten beschikbaar. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Bedum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Bedum beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Positief Ongunstig Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Bedum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Telfort) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers verschaffen de overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, KPN, Telfort werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Bedum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw €5,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis Spotify. Met dank aan soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder lees je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit bekijk jij de geschatte snelheid.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen bij benadering drie verschillende segmenten. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor surfen, internetbankieren, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Balinge.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Bedum. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in omgeving Bedum?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit modules als live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met extra zenders zoals Disney Junior. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Bedum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, Xbox, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Dance Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere internetproviders kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Rocks Muziek. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als TV Maastricht. Maar ook internationalen zoals Comedy Central Family. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten zoals Eredivisie live en het Kral TV kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Groningen.

alles in 1 in Bedum


Internet en tv vergelijken in Bedum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Bedum. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (begin gemist, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Gratis telefoonnummer
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gemakkelijk uitbreiden
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Videotheek thuis
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Programma gemist
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gratis telefoonnummer
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Met handige App
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Ruim aanbod zenders
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Met handige App
Voordelig proberen


Youfone

Experia Box V10
Installatiemonteur mogelijk
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Gemakkelijk overstappen
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Uitzending gemist
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Top serviceteam
Korting bij 1 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Bedum

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Bedum hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Bedum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Assen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Bedum.