Alles in 1 Bemelen Vergelijk direct alle providers profiteer van kortingen tot €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bemelen vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle solide verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor televisie kijken, social media, uploaden van bestanden, thuiswerken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze postcodetool vind je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Bemelen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €88 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Met allesin1prijzen.nl spot jij praktische info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Bemelen.

Alle leveranciers

Bekijk de pakketten van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €70 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 aanbieding Kliksafe.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle consumenten te ontvangen. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Bemelen heeft slechts een paar kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Bemelen beschikbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Gunstig Minpunt Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Bemelen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Telfort, KPN, XS4ALL, Vodafone, Tele2, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal gezien? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders verschaffen deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Telfort, Ziggo, Vodafone, KPN, Tele2, XS4ALL geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Bemelen? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Door toedoen van dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. In de regel wel 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden circa 3 categorieën internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, surfen, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Videoland of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Bedum.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Bemelen. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in omgeving Eijsden-Margraten?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module check je snel welke leveranciers er zijn. Als de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extraatjes zoals extra zenderpakketten, online tv kijken, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met kanalen als BabyTV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Bemelen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (tablet, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 8.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige leveranciers kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Steeds meer providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals Discovery Channel Documentaire. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Noord-Holland en internationale kanalen zoals Nick Jr.. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met premium zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports of het X-MO tv-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Bemelen


Internet en tv vergelijken in Bemelen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Bemelen. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Goedkoop vast bellen
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Zorgeloos online
Eerste periode korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
De alles in 1 oplossing
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Interactieve televisie
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Diverse pakketten
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Ruime keuze
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
De alles in 1 oplossing
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Met extra zenderpakketten
Korting bij 2 jaar


Youfone

Met 26 HD zenders
Gemakkelijke installatie
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Live pauzeren
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Videotheek thuis
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Stabiele verbinding
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Bemelen

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. En ook in de regio Eijsden-Margraten hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Bemelen? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Babyloniënbroek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Bemelen.