Alles in 1 Bern Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bern vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle degelijke internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor thuiswerken, televisie kijken, onze studie, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Middels allesin1prijzen.nl check je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Jij ziet daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Bern. Op die manier bespaar je al gauw €64 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Middels deze website bekijk jij nuttige info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Bern.

Alle kabelaars

Vergelijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €54 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Internet, tv zonder bellen Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor het gros van de huizen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Bern heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Een must voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Bern leverbaar? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordeel Negatief Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Bern?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (KPN, Ziggo, Telfort, Tele2, XS4ALL, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties leveren de overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Verder zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Online.nl, Tele2, KPN, Vodafone, Ziggo kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Bern? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis Spotify. Met behulp van combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Doorgaans 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden vind jij veel voorkomende handelingen. Per bezigheid lees je de benodigde snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Benthuizen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Bern. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in en rondom Zaltbommel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn aanvullende opties zoals vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Stingray DJAZZ. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verhogen behoren tot de mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Bern.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, Xbox, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals NET 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele providers kan dit max. 48 uur. Maar bij andere kabelaars kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als NPO 101 Entertainment. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV West. Maar ook internationalen zoals History. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het TGRT EU tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Gelderland.

alles in 1 in Bern


Internet en tv vergelijken in Bern

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Bern. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Tot 7 dagen terugkijken
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Top serviceteam
Unieke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Zorgeloos online
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Betrouwbaar netwerk
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Goedkoop vast bellen
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Digitaal tv-kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Pakket zelf samenstellen
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Meerde add-ons
Aantrekkelijk korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gratis modem
Goede welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met installatie garantie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Overal online TV kijken
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Ruime keuze
Goedkoop proberen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Bern

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Zaltbommel is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (100 tot 200 Mbps), en zeer betrouwbaar. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Bern? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Bedum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Bern.