Alles in 1 Bitgummole Vergelijk online alle aanbieders en bespaar tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bitgummole vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe goede internetverbinding is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor downloaden van bestanden, rondsurfen, films streamen, thuiswerken of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van onze postcodetool tref je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij ziet direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Bitgummole. Dit levert een forse besparing op, tot wel €92 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Middels de vergelijker vind je praktische info over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Bitgummole.

Alle internet-providers

Achterhaal de proposities van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot 200MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €56 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn genres van breedbandinternet. Maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen Solcon.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor heel veel woningen toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Bitgummole heeft slechts enkele kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Bitgummole verkrijgbaar? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Pluspunt Nadelig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Bitgummole?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Telfort, KPN, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Tele2) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders zijn aangesloten bij deze overstapservice. De toekomstige aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Telfort, KPN hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Geen toegang tot de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Bitgummole? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis FOX Sports. Met behulp van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven supersnelle internetpakketten. Normaliter 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel bekijk jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling doorzoek jij de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Pathé Thuis of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Berkenwoude.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Bitgummole. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in de buurt van Menameradiel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl tref je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan opties die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om modules als vooruitkijken, uitzending gemist, on demand films kijken of premium zenderpakketten met kanalen als Comedy Central Family. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Bitgummole.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, desktop, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Rocks Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de tv-aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer bedrijven laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 4. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals AVULO en je kunt kiezen voor VH-1. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met extra zenderpakketten als Voetbalkanaal of het ART Europe tv-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Bitgummole


Internet en tv vergelijken in Bitgummole

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Bitgummole. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Stabiel netwerk
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Diverse pakketten
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Actief in enkele weken
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met handige App
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Programma gemist
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Alle tv-zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Live pauzeren
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Heldere voorwaarden
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Overal online TV kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Alle bekende kanelen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Gemakkelijk overstappen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Zorgeloos online
Simpele voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Bitgummole

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In en rondom Menameradiel zien we dit zeker terug. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Evenzeer heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Bitgummole? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Belfeld.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Bitgummole.