Alles in 1 abonnement Solcon Check alle pakketten en bespaar tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakketten van Solcon vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe betrouwbare aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor onze studie, films streamen, downloaden van bestanden, rondsurfen of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat heeft deze provider te bieden? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?Vergelijk op basis van locatie, bijvoorbeeld Haarlem.

Door onze tool tref je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij treft direct het goedkoopste alles-in-1 abonnement van Solcon. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €68 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze zoekmachine spot jij handige details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in gebaseerd op jouw locatie. Ook interessant: 3-in-1 pakket van Tele2.


actie internet pakket

Alle kabelaars

Bekijk de prijzen van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van 200MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €50 op jaarbasis.

Internet en TV aanbieding Solcon

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Achterhaal de bellen, televisie en internet aanbiedingen van Solcon. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het goedkope alles-in-1 pakket van SolconDe overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

Goedkoop alles-in-1 met glasvezel van Solcon

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. En ook bij de provider Solcon wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet van Solconal te bestellen? Hoe snel is dat? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Zie wat de tarieven in jouw regio zijn, bijvoorbeeld s-Hertogenbosch.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Stap over van alles in 1 pakket en profiteer van hoge kortingen.