Alles in 1 Blije Bekijk alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Blije vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle betrouwbare verbinding met internet is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor rondsurfen, onze studie, internetbankieren, films streamen of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij onze tool check je alle internetdiensten. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Blije. Zo bespaar je tot wel €58 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Via onze postcodetool vergelijk jij praktische details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Blije.

Alle kabelaars

Vind de pakketten van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €80 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 pakket van T-Mobile.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle huishoudens te ontvangen. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Blije heeft slechts enkele kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Onontbeerlijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Blije beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Gunstig Minpunt Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Blije?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders werken met deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt dan alles. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Zelfs managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, Telfort, Vodafone doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Blije? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers lopen te koop met vaak het snelste internet. Normaal wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid spot je de benodigde snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ruwweg drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Beverwijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Blije. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Ferwerderadiel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Hierbij kun je denken aan extra services zoals begin gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Fine Living. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Blije.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, Xbox, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Veronica / Disney XD.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal alles-in-1 providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als MTV Hits Muziek. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als DHTV en internationale zenders als Canvas. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten evenals FOX en het Meiden van Holland tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Blije


Internet en tv vergelijken in Blije

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Blije. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Begin gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
De alles in 1 oplossing
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Gratis ontvanger
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Uitzending gemist
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Pakket zelf samenstellen
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Uitzending gemist
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Met 26 HD zenders
Zorgeloos online
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Top verbinding
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Diverse pakketten
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Goede klantenservice
Simpele voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Blije

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Ferwerderadiel zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Blije? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Benningbroek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Blije.