Alles in 1 Blitterswijck Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Blitterswijck vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe solide verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor rondsurfen, films streamen, uploaden van bestanden, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze tool vind je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij ziet nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Blitterswijck. Dit levert een forse besparing op, tot wel €63 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met behulp van deze website ontdek je handige informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Blitterswijck.

Alle providers

Vergelijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheden van wel 200 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €80 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 NLE.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle woningen voorhanden. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Blitterswijck werken helaas 1 of 2 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Essentieel voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Blitterswijck leverbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelig Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Blitterswijck?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (KPN, Telfort, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Vodafone) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken met een overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. Onder andere het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Zelfs managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Ziggo, KPN, Online.nl, Vodafone, XS4ALL doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Blitterswijck? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, gratis mobiele data, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders adverteren met razendsnel internet. Vaak wel 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden tref je een praktisch overzicht. Per gebeurtenis doorzoek je de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn grofweg drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor social media, internetbankieren, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Pathé Thuis of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Bierum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Blitterswijck. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in en rondom Venray?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan extra diensten als begin gemist, vooruitkijken, live pauzeren of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Eurosport2. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Blitterswijck.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, laptop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als VH1 Classic Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal organisaties kan dit max. 48 uur. Bij weer andere aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Veel organisaties laten je tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals RTL 7. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV Sternet. Maar ook internationalen zoals Penthouse. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live of het TGRT EU televisie-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Blitterswijck


Internet en tv vergelijken in Blitterswijck

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Blitterswijck. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Zorgeloos online
Heel betaalbaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Ruime keuze
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Ruim aanbod zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gratis telefoonnummer
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Met radiozenders
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Alle bekende tv-zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Overal online TV kijken
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gemakkelijke installatie
Hoge korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Met radiozenders
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Digitaal tv-kijken
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Begin gemist
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Binnen 6 weken actief
Nieuwe klanten bonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Blitterswijck

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Venray zien we dit zeker terug. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: Glasvezel internet is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Blitterswijck? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Bentelo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Blitterswijck.