Alles in 1 Bocholtz Check alle aanbieders en bespaar tot wel €65


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bocholtz vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en bekwame verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor films streamen, internetbankieren, televisie kijken, social media of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via deze website tref je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt nadien direct de goedkoopste alles in 1 provider in Bocholtz. Zo bespaar je tot wel €68 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Geen probleem! Via allesin1prijzen.nl ontdek jij praktische info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Bocholtz.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €83 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Check nu alles over Alles in 1 van Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel huizen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Bocholtz heeft een beperkt aantal kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door middel van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Bocholtz af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Voordelen Nadelen Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Bocholtz?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Vodafone, Online.nl, Tele2, Ziggo, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders werken met deze overstapservice. De toekomstige partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Onder andere het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, KPN, Ziggo, Tele2, Online.nl werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Bocholtz? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als korting op je abonnement, extra MB’s en additionele bonussen als gratis Film1. Door toedoen van combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Normaliter 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder tref jij een lijst met voorbeelden. Per bezigheid tref je de benodigde snelheid.


Activiteit Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren naar schatting drie “klassen” internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NPO of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Bilthoven.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Bocholtz. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Simpelveld?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met kanalen als OUTtv. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Bocholtz.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, laptop, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS9.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als FOX Entertainment. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Maastricht en internationale zenders als Discovery Science. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met premium zenderpakketten zoals Fox Sports of het Meiden van Holland kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Limburg.

alles in 1 in Bocholtz


Internet en tv vergelijken in Bocholtz

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Bocholtz. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Interactieve televisie
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Installatiemonteur mogelijk
Goede voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Topkwaliteit TV
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Ruim aanbod zenders
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Alle tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
De alles in 1 oplossing
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Pakket zelf samenstellen
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Experia Box V10
Diverse pakketten
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Betrouwbaar netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Heldere voorwaarden
Goede prijs/kwaliteit


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Bocholtz

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Simpelveld zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Bocholtz? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Bergambacht.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Bocholtz.