Alles in 1 Born Vergelijk alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Born vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle degelijke internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor films streamen, internetbankieren, uploaden van bestanden, onze studie en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Middels onze tool bekijk je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je treft vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Born. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €60 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Via ons zoekscript vind je praktische informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Born.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de deals van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot wel 500MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €92 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Goedkoop alles in 1 van Caiway.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor heel veel huishoudens voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Born biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onontbeerlijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Born verkrijgbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Born?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Vodafone, Ziggo) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven werken samen met een overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone, Tele2 werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Born? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met supersnelle internetpakketten. In de regel wel 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel vind jij een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid lees je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden om en nabij drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Het internet open jij alleen voor Social, E-bankieren, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Blokker.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Born. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in de streek Sittard-Geleen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Boomerang. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Born.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als National Geographic Channel Documentaire.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als National Geographic Channel Documentaire. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Gelderland en internationale kanalen zoals BBC Entertainment. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 en het ART Europe tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Born


Internet en tv vergelijken in Born

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Born. Dat is eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Vlugge activatie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Topkwaliteit TV
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Videotheek thuis
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Actief in enkele weken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Gratis ontvanger
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Interactieve televisie
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Goede klantenservice
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Stabiele verbinding
Welkomstkorting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Met extra zenderpakketten
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Gemakkelijk overstappen
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Alle bekende kanelen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Snelle levertijd
Scherpe aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Born

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Sittard-Geleen is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Born? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Best.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Born.