Alles in 1 Breda Ontdek alle providers profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Breda vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve gedegen internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken het voor 0 en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via deze website vind je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij treft vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Breda. Zo bespaar je tot wel €97 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van deze website vind jij uitgebreide info over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Breda.

Alle providers

Vind de proposities van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €76 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal soorten breedbandinternet. Echter, welk type verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 abonnement Tele2.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor vrijwel alle consumenten voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Breda biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Onmisbaar voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Breda voorhanden? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelig Nadeel Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Breda?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Vodafone) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen leveren een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Denk aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, KPN, Ziggo werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Breda? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Dankzij zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor vaak het snelste internet. In de regel wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder spot je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit vind je de benodigde snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn ruwweg 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Born.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Breda. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in omgeving Breda?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan vast bellen? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor opties die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om extraatjes zoals uitzending gemist, begin gemist, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Lite TV. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Breda.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, PC, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige organisaties kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer providers kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer providers laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Oskar en internationale zenders als CNBC Europe. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met extra zenderpakketten evenals Film1 en het Star Gold tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Breda


Internet en tv vergelijken in Breda

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Breda. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Met gratis router
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Uitzending gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Meerde add-ons
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Meerde add-ons
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Top verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Gemakkelijke installatie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Gratis ontvanger
Sportgoedkoop

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Begin gemist
Introductiekorting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Alle bekende tv-zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Glasvezel internet
Eerste maanden korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Gratis ontvanger
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Alle tv-zenders
Unieke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Breda

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Breda komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Breda? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Blauwhuis.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Breda.