Alles in 1 Brunssum Vergelijk alle providers en profiteer van kortingen tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Brunssum vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe goede internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, televisie kijken, rondsurfen, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Met behulp van onze postcodetool ontdek je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Brunssum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €97 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Door allesin1prijzen.nl zoek je behulpzame details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Brunssum.

Alle providers

Bekijk de deals van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB en het gemak van interactieve TV

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €64 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen soorten breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over Internet en tv pakket Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor bijna alle gezinnen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Brunssum biedt maar diverse kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Brunssum voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Positief Minpunt Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Brunssum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (KPN, Telfort, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Heb je een mooie pakketdeal gespot? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders werken samen met een overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Ziggo, Online.nl, Tele2, Telfort, Vodafone doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Brunssum? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers beloven razendsnel internet. Soms tot wel 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden vind je een praktisch overzicht. Per online activiteit spot je de minimale snelheid.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over globaal gezien 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Videoland of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Briltil.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Brunssum. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in de streek Brunssum?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen interesse in de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extra services zoals vooruitkijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Eurosport2. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Brunssum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , laptop, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Rocks Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Veel aanbieders laten je programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Zoals Eén. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Zwolle en je kunt kiezen voor VH-1. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Check o.a. HBO en het Show TV tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Brunssum


Internet en tv vergelijken in Brunssum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Brunssum. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Goede klantenservice
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gemakkelijk uitbreiden
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Overal online TV kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Alle bekende tv-zenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Overal online TV kijken
Voordelig proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Betrouwbaar netwerk
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Topkwaliteit TV
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Actief in enkele weken
Korting bij 2 jaar


Youfone

Verschillende pakketten
Heldere voorwaarden
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijk uitbreiden
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Stabiel netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Installatiegarantie
Goede voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Brunssum

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Brunssum komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Brunssum? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Born.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Brunssum.