Alles in 1 Bruntinge Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bruntinge vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare verbinding met internet is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, social media, internetbankieren, televisie kijken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Door de vergelijker tref je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je ziet direct direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Bruntinge. Zo bespaar je tot wel €62 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Middels de vergelijker vind jij nuttige informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Bruntinge.

Alle internet-aanbieders

Bekijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €80 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Internet & televisie UPC.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel huishoudens verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Bruntinge biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden voor veel mensen. Is glasvezel internet in Bruntinge voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Voordelig Nadeel Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Bruntinge?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Telfort, Tele2, Vodafone, KPN, XS4ALL, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders verschaffen deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Denk aan het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Online.nl, Vodafone, Tele2, Ziggo, KPN geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Bruntinge? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis Film1. Door toedoen van zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel vind jij een handig overzicht. Per activiteit doorzoek je de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn ruwweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, Social, e-mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Britsum.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Bruntinge. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in regio Midden-Drenthe?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl vind je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, routers? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan modules als tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren of dure zenderpakketten met premium zenders zoals Fine Living. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Bruntinge.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals Ginx Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer partijen kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer organisaties bieden de optie tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als XITE Muziek. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals Podium.TV en je kunt kiezen voor Xite. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten zoals HBO of het SET Asia kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Bruntinge


Internet en tv vergelijken in Bruntinge

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Bruntinge. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, on demand films kijken, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Uitzending gemist
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Pakket zelf samenstellen
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Met extra zenderpakketten
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Installatiemonteur mogelijk
Eerste maanden korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Installatiegarantie
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Zorgeloos online
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Stabiele verbinding
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Zorgeloos online
Unieke aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Diverse pakketten
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Top verbinding
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gemakkelijke installatie
Cashback kortingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGemakkelijke installatie
Korting bij 2 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Bruntinge

Digitale televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. Ook in de buurt van Midden-Drenthe hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Bruntinge? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Borne.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Bruntinge.