Alles in 1 De Blesse Bekijk alle providers profiteer van kortingen tot €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Blesse vergelijken en afsluiten? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve degelijke internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor social media, internetbankieren, televisie kijken, thuiswerken of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij ons zoekscript bekijk je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in De Blesse. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €88 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Met ons zoekscript spot je handige informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in De Blesse.

Alle internet-aanbieders

Vind de aanbiedingen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €88 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 Solcon.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel huizen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. De Blesse heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in De Blesse af te sluiten? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Gunstig Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in De Blesse?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (KPN, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding uitgekozen? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers zijn aangesloten bij de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, Telfort, Online.nl, KPN, XS4ALL bieden dit aan. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Blesse? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor vaak het snelste internet. Normaal wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna spot je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren plusminus drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Collendoorn.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in De Blesse. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in regio Weststellingwerf?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module check je in een oogopslag alle spelers. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, routers, modems? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken of een extra zenderpakket met betaalkanalen als AMC. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in De Blesse.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, PC, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer aanbieders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals MTV Music Muziek. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Noord-Holland. Of wat dacht je van: Mezzo. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met add-on zenderpakketten. Check o.a. FOX of het Zee Cinema kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in De Blesse


Internet en tv vergelijken in De Blesse

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in De Blesse. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Top serviceteam
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
De alles in 1 oplossing
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
De alles in 1 oplossing
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Stabiele verbinding
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Top verbinding
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Gratis telefoonnummer
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gemakkelijke installatie
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Ruim aanbod zenders
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Optionele zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Topkwaliteit TV
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Betrouwbaar netwerk
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Alle bekende kanelen
Veel voordeel


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in De Blesse

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Weststellingwerf is dit ook zeker het geval. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in De Blesse? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Buinerveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in De Blesse.