Alles in 1 De Falom Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €93


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Falom vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle gedegen aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor films streamen, rondsurfen, onze studie, internetbankieren en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Op basis van deze website tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij treft aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Falom. Dit levert een forse besparing op, tot wel €69 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door onze tool bekijk je nuttige informatie over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in De Falom.

Alle kabelaars

Vind de proposities van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 200MB plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €60 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar 3-in-1 aanbieding Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor heel veel gezinnen toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. De Falom heeft een beperkt aantal kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in De Falom voorhanden? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Voordelen Negatief Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in De Falom?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grootste providers (KPN, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Telfort, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal gespot? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders werken met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, Ziggo, KPN, Telfort, Online.nl geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Falom? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis zenderpakketten. Met behulp van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel doorzoek jij een praktisch overzicht. Per online activiteit tref jij de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over plusminus drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Cothen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Falom. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de buurt van Dantumadiel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extra’s als online tv kijken, on demand films kijken, vooruitkijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als VH1. Wil je hier echt gebruik van maken? Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in De Falom.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, computer, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld VH1 Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele organisaties kan dit tot 2 dagen. Bij andere providers kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer organisaties bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
Alle providers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals SBS 6. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omroep Brabant en je kunt kiezen voor TVE. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met extra zenderpakketten zoals Film1 en het Meiden van Holland televisie-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in De Falom


Internet en tv vergelijken in De Falom

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in De Falom. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Gratis ontvanger
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
HD-zenders kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Gemakkelijk uitbreiden
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Uitzending gemist
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Gratis modem
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Supersnel via Glas
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Alle tv-zenders
Heel betaalbaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Ruime keuze
Cashback kortingen


Youfone

Verschillende pakketten
Goedkoop vast bellen
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Met gratis router
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
De alles in 1 oplossing
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Begin gemist
Voordelig proberen


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Falom

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Dantumadiel zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in De Falom? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Bunde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in De Falom.