Alles in 1 Bunde Check alle providers profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bunde vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge betrouwbare internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, onze studie, thuiswerken, downloaden van bestanden of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met de vergelijker tref je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, online tv kijken, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Bunde. Op die manier bespaar je al gauw €79 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Door allesin1prijzen.nl doorzoek je nuttige informatie over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Bunde.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de prijs van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €50 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding past bij mij? Lees direct meer over 3-in-1 met glasvezel Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor het gros van de huizen bereikbaar. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Bunde heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Bunde voorhanden? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Voordelen Nadelen Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Bunde?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, Ziggo, Vodafone, Tele2, Online.nl, KPN) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Daarna regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Tele2, Vodafone, Online.nl, KPN, XS4ALL doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Bunde? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, extra MB’s of iets als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers schreeuwen met supersnelle internetpakketten. In de regel wel 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden lees jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit spot jij de geschatte snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over min of meer drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Per doelgroep bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Broeksterwoude.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Bunde. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in de buurt van Meerssen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan aanvullende opties zoals live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Disney Junior. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Bunde.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiele telefoon, consoles, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Brand New Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Veel bedrijven laten je TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als 24 Kitchen Entertainment. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Hardenberg. Of wat dacht je van: OUTTV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime of het Planet Turk televisie-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Bunde


Internet en tv vergelijken in Bunde

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Bunde. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Gratis nummerbehoud
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Interactieve televisie
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Topkwaliteit TV
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Top verbinding
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Moeiteloos overstappen
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Snel en betrouwbaar
Scherpe korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Top verbinding
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Vlugge activatie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Tot 7 dagen terugkijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Tot 7 dagen terugkijken
2 jaar aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Bunde

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Meerssen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Bunde? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Botlek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Bunde.