Alles in 1 De Klomp Vergelijk online alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Klomp vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge gedegen internetverbinding mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor 0 of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze postcodetool bekijk je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (online tv kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je vindt direct overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Klomp. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €65 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Door de vergelijker check je handige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in De Klomp.

Alle internet-providers

Vind de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €61 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen soorten breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen NLE.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huishoudens te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. De Klomp heeft maar 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in De Klomp af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Type internet Positief Nadelen Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Klomp?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, KPN) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen werken met een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, Vodafone, Telfort, KPN, Ziggo doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in De Klomp? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, dubbele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met razendsnel internet. Doorgaans 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden bekijk jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid tref je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien ongeveer drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op Videoland of Film1. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Dalen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in De Klomp. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in en rondom Ede?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Heb jij niets aan vast bellen? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan opties die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan extra diensten als uitzending gemist, begin gemist, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten met kanalen als Fox Sports. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in De Klomp.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als SBS 6.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals The QYOU Entertainment. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Alkmaar Centraal. Of wat dacht je van: ARD. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Check o.a. HBO of het X-MO kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in De Klomp


Internet en tv vergelijken in De Klomp

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in De Klomp. Dit kan haast niet fout gaan aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (uitzending gemist, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Goedkoop vast bellen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gratis modem
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Stabiele verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Glasvezel internet
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Top serviceteam
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Live pauzeren
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Heldere voorwaarden
Sportgoedkoop

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Glasvezel internet
Eerste maanden korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Heldere voorwaarden
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gratis ontvanger
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Optionele zenderpakketten
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Installatiegarantie
Super prijs/kwaliteit


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Klomp

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Ede komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in De Klomp? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Burgum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in De Klomp.