Alles in 1 De Meern Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Meern vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge solide internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Middels allesin1prijzen.nl check je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (begin gemist, uitzending gemist, live pauzeren) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt vervolgens ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in De Meern. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €87 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Via de vergelijker zoek je nuttige info over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in De Meern.

Alle providers

Ontdek de deals van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot maximaal 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €54 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Alles in 1 pakket aanbieding Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle gezinnen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. De Meern heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in De Meern aanwezig? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Voordelen Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in De Meern?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (KPN, Tele2, Ziggo, Telfort, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders verschaffen een overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Onder andere het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Tevens regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Online.nl, KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in De Meern? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele MB’s, en andere extraatjes als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met dank aan dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna tref jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis lees jij de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, Social, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet De Bilt.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in De Meern. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in regio Utrecht?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra diensten als on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als MTV Music. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren zijn mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in De Meern.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, PC, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Ketnet Kids.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele organisaties kan dit max. 48 uur. Bij weer andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Brava Muziek. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Valkenburg en internationale zenders als FOXlife. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket personaliseren met premium zenderpakketten zoals Film1 of het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Utrecht.

alles in 1 in De Meern


Internet en tv vergelijken in De Meern

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in De Meern. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Goede klantenservice
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Ruim aanbod zenders
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Met handige App
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Top verbinding
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Stabiel netwerk
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Heldere voorwaarden
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Programma gemist
Voordelige prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Meerde add-ons
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Betrouwbaar netwerk
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Glasvezel internet
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Ruim aanbod zenders
Welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Meern

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Utrecht is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in De Meern? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Callantsoog.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in De Meern.