Alles in 1 De Mortel Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Mortel vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe bekwame internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor social media, thuiswerken, onze studie, rondsurfen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij onze postcodetool tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je spot vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in De Mortel. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €77 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Dankzij deze website zoek jij handige info en adviezen over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in De Mortel.

Alle aanbieders

Ontdek de deals van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maximaal 200MB en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €65 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een genres van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 abonnement Reggefiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. De Mortel heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Noodzakelijk voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in De Mortel leverbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Positief Nadelen Tarieven
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Mortel?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Telfort) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 producten duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal gevonden? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken samen met de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in De Mortel? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis FOX Sports. Door toedoen van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Normaal wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden lees jij een praktisch overzicht. Per bezigheid lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over plusminus 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Youtube. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet De Bult.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in De Mortel. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in en rondom Gemert-Bakel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript bekijk je in een oogopslag alle spelers. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra diensten als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Adult Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in De Mortel.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, laptop, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 7.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer kabelaars bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals Eén. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Podium.TV. Of wat dacht je van: NickToons. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports of het TGRT EU televisie-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Brabant.

alles in 1 in De Mortel


Internet en tv vergelijken in De Mortel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in De Mortel. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Alle bekende kanelen
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gemakkelijk overstappen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Supersnel via Glas
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
De alles in 1 oplossing
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Goedkoop vast bellen
Goedkope tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Met handige App
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Heldere voorwaarden
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Diverse pakketten
Eerste periode korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Goedkoop vast bellen
Scherpe prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Met radiozenders
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Meerde add-ons
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Mortel

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Gemert-Bakel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in De Mortel? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Castelre.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in De Mortel.