Alles in 1 De Pol Vergelijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Pol vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge trouwe internet-connectie is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Met behulp van de vergelijker ontdek je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot hierna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Pol. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €91 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door onze postcodetool ontdek je uitgebreide informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in De Pol.

Alle internet-aanbieders

Check de prijs van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot maximaal 200MB en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €87 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal soorten breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over 3-in-1 pakket van Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor bijna alle gezinnen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. De Pol heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Vereist voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in De Pol verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Gunstig Nadelen Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Pol?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Vodafone, Telfort) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders verschaffen de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Tele2 werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in De Pol? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis Film1. Met dank aan zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders maken reclame voor enorme internetsnelheden. Doorgaans 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Beneden doorzoek jij een handig overzicht. Per activiteit doorzoek jij de benodigde snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over circa drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor surfen, internetbankieren, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet De Cocksdorp.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Pol. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in omgeving Steenwijkerland?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan aanvullende opties zoals extra zenderpakketten, online tv kijken, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Lite TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in De Pol.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , Xbox, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 8.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als National Geographic Channel Documentaire. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Regio22. Maar ook internationalen zoals MTV Base. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met add-on zenderpakketten. Denk aan Voetbalkanaal en het Star Gold tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Overijssel.

alles in 1 in De Pol


Internet en tv vergelijken in De Pol

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in De Pol. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, begin gemist, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Optionele zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
De alles in 1 oplossing
Welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Gratis modem
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Ruime keuze
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Ruime keuze
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
HD-zenders kijken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Ruime keuze
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Goedkoop vast bellen
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Meerde add-ons
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gratis telefoonnummer
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Gratis modem
Lage tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Pol

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Steenwijkerland komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in De Pol? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Castenray.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in De Pol.