Alles in 1 De Veenhoop Vergelijk direct alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Veenhoop vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe goede aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor rondsurfen, films streamen, internetbankieren, televisie kijken en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij ons zoekscript vergelijk je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, begin gemist, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Veenhoop. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €64 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Het kan allemaal! Door onze zoekmachine bekijk jij uitgebreide informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in De Veenhoop.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 200MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €58 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen types breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Check nu alles over Internet, tv bellen Vodafone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de Nederlanders te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. De Veenhoop heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in De Veenhoop leverbaar? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelen Nadelen Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in De Veenhoop?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Vodafone) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders verschaffen een overstapservice. De nieuwe leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, XS4ALL, KPN, Tele2, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Veenhoop? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Door gebruik te maken van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers maken reclame voor hoge internetsnelheden. Veelal 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand tref je een handig overzicht. Per werkzaamheid bekijk je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen bij benadering 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, internetbankieren, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Netflix of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet de Hoef.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Veenhoop. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de buurt van Smallingerland?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker tref je snel welke leveranciers er zijn. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extra’s als online tv kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of dure zenderpakketten met betaalkanalen als RTL Crime. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in De Veenhoop.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (iPad , Playstation, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Veronica / Disney XD.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal internetproviders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de kabelaars verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als XITE Muziek. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Zwolle. Of wat dacht je van: Euronews. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten evenals Film1 en het LBC Europe televisie-kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in De Veenhoop


Internet en tv vergelijken in De Veenhoop

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in De Veenhoop. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Snelle levertijd
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Ruim aanbod zenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Actief in enkele weken
Unieke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Ruim aanbod zenders
Scherpe prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Met installatie garantie
Welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Gemakkelijk overstappen
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Snelle levertijd
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Met extra zenderpakketten
Voordelige tarieven


Youfone

Experia Box V10
Pakket zelf samenstellen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Snel en betrouwbaar
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Installatiemonteur mogelijk
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Ruime keuze
Leuke welkomstcadeaus


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Veenhoop

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Smallingerland is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in De Veenhoop? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Collendoorn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in De Veenhoop.