Alles in 1 De Waal Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Waal vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en degelijke aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, downloaden van bestanden, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze tool vind je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in De Waal. Zo bespaar je tot wel €64 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Op basis van onze tool bekijk jij nuttige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in De Waal.

Alle kabelaars

Ontdek de prijs van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden van 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €95 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet & televisie Ziggo.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is eigenlijk voor alle woningen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. De Waal werken helaas 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in De Waal aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Pluspunt Nadeel Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Waal?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Tele2) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen bieden deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2 werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in De Waal? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn kortingen, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders verkondigen hoge internetsnelheden. Veelal 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel bekijk jij een handig overzicht. Per bezigheid doorzoek jij de geschatte snelheid.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn bij benadering 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, surfen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Videoland of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet De Hoeve.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in De Waal. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Texel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module check je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Horse & Country TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterzijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in De Waal.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, desktop, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals SBS9.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige kabelaars kan dit max. 48 uur. Maar bij andere aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan NPO 101 Entertainment. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Oost. Maar ook internationalen zoals Poker Channel. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het LBC Europe televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in De Waal


Internet en tv vergelijken in De Waal

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in De Waal. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Live pauzeren
Voordelig proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Top serviceteam
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Overal online TV kijken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Ruim aanbod zenders
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
HD-zenders kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Meerde add-ons
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Pakket zelf samenstellen
Voordelige tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Gratis modem
Unieke korting


Youfone

Verschillende pakketten
De alles in 1 oplossing
Heel betaalbaar

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Met extra zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Met gratis router
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Met radiozenders
Simpele voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Waal

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Texel zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in De Waal? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Colmschate.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in De Waal.