Alles in 1 De Westereen Vergelijk direct alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Westereen vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle degelijke internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, downloaden van bestanden, internetbankieren, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Middels onze postcodetool tref je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet nadien direct de goedkoopste alles-in-1 provider in De Westereen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €57 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Middels deze website spot je behulpzame details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in De Westereen.

Alle aanbieders

Check de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €94 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 abonnement XS4ALL.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel Nederlanders te ontvangen. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. De Westereen heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in De Westereen af te sluiten? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelen Nadelig Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe gaat overstappen van internetprovider in De Westereen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grotere partijen (Telfort, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders leveren een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Denk aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Online.nl, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Tele2 werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in De Westereen? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, extra MB’s en additionele bonussen als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor vaak het snelste internet. Normaal wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna bekijk je een lijst met voorbeelden. Per bezigheid tref jij de geschatte snelheid.


Wat doe jij? Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen circa 3 categorieën internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, internetbankieren, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. Videoland of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet De Klomp.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Westereen. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de streek Dantumadiel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via ons zoekscript vind je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit modules als extra zenderpakketten, begin gemist, online tv kijken of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Ziggo Sport. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in De Westereen.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, desktop, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als TLC Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan Comedy Central Entertainment. Bovendien heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Baronie TV en je kunt kiezen voor Comedy Central Family. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met extra zenderpakketten zoals Fox Sports of het Planet Turk televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in De Westereen


Internet en tv vergelijken in De Westereen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in De Westereen. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Met extra zenderpakketten
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Begin gemist
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Uitzending gemist
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
De alles in 1 oplossing
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Betrouwbaar netwerk
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Gratis modem
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Gemakkelijk overstappen
Simpele voorwaarden


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Installatiemonteur mogelijk
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Interactieve televisie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Pakket zelf samenstellen
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Met radiozenders
Scherpe korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in De Westereen

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Dantumadiel zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in De Westereen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Cothen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in De Westereen.