Alles in 1 De Wilgen Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Wilgen vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle trouwe internet-connectie is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van deze website tref je alle providers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in De Wilgen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €60 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Dankzij onze postcodetool bekijk jij praktische informatie over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in De Wilgen.

Alle internet-providers

Ontdek de proposities van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €60 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen categorieën breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen Caiway.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de consumenten verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. De Wilgen heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in De Wilgen af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelen Minpunt Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in De Wilgen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Tele2) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen een overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Vodafone, Telfort, KPN, Ziggo, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in De Wilgen? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Maandelijks heb je dan recht op korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door toedoen van zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers maken reclame voor razendsnel internet. Doorgaans 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel lees je veel voorkomende handelingen. Per handeling vind je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We ontwaren plusminus drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, surfen, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet De Koog.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in De Wilgen. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de streek Smallingerland?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Als de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, modems? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extraatjes zoals vooruitkijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Fox Sports. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in De Wilgen.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals National Geographic Channel Documentaire.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Bij andere organisaties kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Steeds meer kabelaars verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk hierbij aan Brava Muziek. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals Stads TV Utrecht en internationale kanalen zoals Motors TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met extra zenderpakketten zoals FOX of het Show TV kanaal. Bij je eigen internet-provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in De Wilgen


Internet en tv vergelijken in De Wilgen

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in De Wilgen. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Gratis telefoonnummer
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Programma gemist
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Uitzending gemist
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Videotheek thuis
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Met handige App
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Installatiegarantie
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Diverse pakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Betrouwbaar netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Diverse pakketten
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Wilgen

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Smallingerland is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in De Wilgen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Cromvoirt.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in De Wilgen.