Alles in 1 De Wilp Ontdek alle pakketten en profiteer van kortingen tot €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Wilp vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en trouwe internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, downloaden van bestanden, televisie kijken, thuiswerken of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Op basis van ons zoekscript vind je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, live pauzeren, begin gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij ziet daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in De Wilp. Op die manier bespaar je al gauw €60 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met onze postcodetool vind je uitgebreide details en tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in De Wilp.

Alle leveranciers

Check de deals van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €52 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een genres van breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 vergelijken NLE.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle Nederlanders voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. De Wilp biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in De Wilp voorhanden? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Voordeel Nadeel Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in De Wilp?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (KPN, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Tele2) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen werken samen met deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt het papierwerk. In het bijzonder het afzeggen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Eveneens zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Vodafone doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Wilp? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand bekijk jij een lijst met voorbeelden. Per handeling bekijk jij de benodigde snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen circa drie verschillende segmenten. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor e-mailen, E-bankieren, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet De Krim.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Wilp. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in regio Marum?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Comedy Central Family. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in De Wilp.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiel, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Veronica / Disney XD.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Music Muziek. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Flevoland. Of wat dacht je van: Disney Junior. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten zoals HBO en het Hustler TV kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Groningen.

alles in 1 in De Wilp


Internet en tv vergelijken in De Wilp

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in De Wilp. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Gratis nummerbehoud
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Betrouwbaar netwerk
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Tot 7 dagen terugkijken
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Goede klantenservice
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Gratis telefoonnummer
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Videotheek thuis
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Interactieve televisie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Met handige App
2 jaar aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Installatiegarantie
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Met handige App
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Met handige App
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGlasvezel internet
Scherpe voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Wilp

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Marum komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in De Wilp? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Cruquius.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in De Wilp.