Alles in 1 Dearsum Vergelijk direct alle providers en ontvang een voordeel tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dearsum vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle bekwame verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor televisie kijken, internetbankieren, uploaden van bestanden, social media en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Middels deze website vind je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij doorzoekt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Dearsum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €67 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Dankzij deze website tref je praktische info en adviezen over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Dearsum.

Alle internet-aanbieders

Ontdek de prijs van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot 500MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €86 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen types breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Goedkoop alles in 1 van UPC.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is eigenlijk voor alle gezinnen toegankelijk. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Dearsum biedt maar diverse kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Onmisbaar voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Dearsum beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Gunstig Negatief Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Dearsum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, Tele2, Ziggo, Vodafone, Telfort, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal gezien? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven verschaffen deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Tele2 bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Dearsum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis HBO. Met dank aan soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers verkondigen enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit tref jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden om en nabij 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, e-mailen, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of Youtube. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet de Lutte.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Dearsum. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in de buurt van Súdwest-Fryslân?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, modems, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vast bellen? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extraatjes zoals uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Nick Jr.. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Dearsum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, PC, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld TLC Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de internetproviders kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als Ginx Entertainment. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Zwolle en je kunt kiezen voor Crime & Investigation Network. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten als Fox Sports en het Passie XXX televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Dearsum


Internet en tv vergelijken in Dearsum

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Dearsum. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (begin gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Stabiele verbinding
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Vlugge activatie
Unieke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Met handige App
Hoge aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
HD-zenders kijken
Eerste maanden korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Alle bekende tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Gemakkelijk overstappen
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Alle bekende tv-zenders
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Met YoufoneTV app
Gratis ontvanger
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gemakkelijke installatie
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Pakket zelf samenstellen
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Met radiozenders
Veel voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dearsum

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Dearsum? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Daarle.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Dearsum.