Alles in 1 Dedgum Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dedgum vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en degelijke verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor televisie kijken, downloaden van bestanden, films streamen, social media en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Via de vergelijker bekijk je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, on demand films kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt daaropvolgend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Dedgum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €70 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Met behulp van onze zoekmachine ontdek je uitvoerige details over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Dedgum.

Alle internet-providers

Ontdek de prijs van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden van 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €88 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Echter, welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Internet & televisie Youfone.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huishoudens voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Dedgum heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Dedgum voorhanden? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelig Minpunt Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Dedgum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (KPN, Telfort, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren deze overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Verder letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Tele2 bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Dedgum? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met enorme internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel bekijk je een handig overzicht. Per online activiteit spot jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen circa 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet De Moer.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Dedgum. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in en rondom Súdwest-Fryslân?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor opties die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extraatjes zoals on demand films kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Ons. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Dedgum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, desktop, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Hits Muziek. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals DHTV. Echter ook wereldwijd: BBC One. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met meerdere zenderpakketten zoals PTV Prime en het Kral TV tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Dedgum


Internet en tv vergelijken in Dedgum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Dedgum. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Alle bekende tv-zenders
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Digitaal tv-kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Alle bekende tv-zenders
Goede voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Vlugge activatie
Goede welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met extra zenderpakketten
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Ruime keuze
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Interactieve televisie
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Actief in enkele weken
Eerste maanden korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Gemakkelijke installatie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle bekende tv-zenders
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gemakkelijk uitbreiden
Heel betaalbaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Dedgum

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Súdwest-Fryslân wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Dedgum? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Dalem.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Dedgum.