Alles in 1 Den Ilp Vergelijk direct alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €93


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Den Ilp vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en gedegen aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van deze website check je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Je spot hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Den Ilp. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €87 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met de vergelijker ontdek je handige info over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Den Ilp.

Alle providers

Check de prijs van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maximaal 100 MB plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €88 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een genres van breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, televisie en bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle gezinnen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Den Ilp heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Den Ilp leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Pluspunt Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Den Ilp?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Ziggo, KPN, Telfort, Online.nl, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders verschaffen een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Zelfs dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo, Online.nl kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Den Ilp? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, gratis mobiele data, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Dankzij soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna spot jij een praktisch overzicht. Per activiteit tref jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien globaal gezien 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, internetbankieren, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Dedgum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Den Ilp. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Landsmeer?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit modules als on demand films kijken, vooruitkijken, online tv kijken of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Stingray Brava. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Den Ilp.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, consoles, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige kabelaars kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer organisaties bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als Ginx Entertainment. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV LOVE en je kunt kiezen voor BBC One. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met premium zenderpakketten als Eredivisie live en het TeVeSur televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in Den Ilp


Internet en tv vergelijken in Den Ilp

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Den Ilp. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Alle bekende kanelen
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Interactieve televisie
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Gratis ontvanger
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Begin gemist
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Met radiozenders
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Begin gemist
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Alle bekende kanelen
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gratis modem
1 jaar aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Stabiele verbinding
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Betrouwbaar netwerk
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
De alles in 1 oplossing
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Actief in enkele weken
Direct profiteren


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Den Ilp

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Landsmeer zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Den Ilp? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket De Kiel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Den Ilp.