Alles in 1 Dodewaard Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €94


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dodewaard vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle gedegen aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor social media, televisie kijken, thuiswerken, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze postcodetool vind je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet daarna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Dodewaard. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €52 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Via deze website spot je nuttige info en adviezen over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Dodewaard.

Alle providers

Vind de prijs van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid van 500MB plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €61 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 met glasvezel Fiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle huishoudens voorhanden. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Dodewaard heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Dodewaard voorhanden? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Voordeel Minpunt Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Dodewaard?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (KPN, Ziggo, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Tele2) werken met elkaar samen. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. Onder andere het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Dodewaard? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers schreeuwen met razendsnel internet. Soms tot wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna lees jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid doorzoek je de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen globaal gezien 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, websites bezoeken, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Denekamp.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Dodewaard. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Neder-Betuwe?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extraatjes zoals live pauzeren, online tv kijken, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Horse & Country TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Dodewaard.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals VH1 Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer kabelaars verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals NPO 101 Entertainment. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals ETV.nl en internationale kanalen zoals Crime & Investigation Network. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met add-on zenderpakketten zoals HBO of het X-MO tv-kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Dodewaard


Internet en tv vergelijken in Dodewaard

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Dodewaard. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Videotheek thuis
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Gratis modem
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Snel en betrouwbaar
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Top verbinding
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Gemakkelijk uitbreiden
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Met gratis router
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Vlugge activatie
Eerste maanden korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Overal online TV kijken
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Alle bekende kanelen
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Met extra zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Moeiteloos overstappen
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Dodewaard

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Neder-Betuwe zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Dodewaard? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket De Wilgen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Dodewaard.