Alles in 1 Dongen Vergelijk direct alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dongen vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve degelijke verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor social media, rondsurfen, televisie kijken, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Via onze tool check je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (online tv kijken, vooruitkijken, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je spot aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Dongen. Op die manier bespaar je al gauw €76 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Met behulp van onze zoekmachine zoek je uitgebreide details over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Dongen.

Alle aanbieders

Check de deals van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €52 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor bijna alle consumenten voorhanden. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Dongen biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Dongen aanwezig? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Gunstig Minpunt Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Dongen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Tele2) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen leveren een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Online.nl, KPN, Ziggo, Telfort, Vodafone, Tele2 geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Dongen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, gratis mobiele data, of iets als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit lees je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden naar schatting 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan e-mailen, E-bankieren, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Dieren.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Dongen. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in omgeving Dongen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module check je gemakkelijk & snel de providers. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals uitzending gemist, online tv kijken, live pauzeren of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Comedy Central Family. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Dongen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, Xbox, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Hits Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere organisaties kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars laten je tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als MTV Brand New Muziek. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Alkmaar Centraal en internationale kanalen zoals Nick Jr.. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports en het Hustler TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Brabant.

alles in 1 in Dongen


Internet en tv vergelijken in Dongen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Dongen. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Moeiteloos overstappen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gemakkelijke installatie
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Binnen 6 weken actief
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Goedkoop vast bellen
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Glasvezel internet
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gemakkelijk uitbreiden
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Gratis telefoonnummer
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Top verbinding
Maandelijkse korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Heldere voorwaarden
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Glasvezel internet
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Moeiteloos overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Gratis ontvanger
Leuke welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dongen

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In en rondom Dongen zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Dongen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Deil.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Dongen.