Alles in 1 Drachtstercompagnie Vergelijk direct alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drachtstercompagnie vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en solide internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor thuiswerken, social media, rondsurfen, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via de vergelijker tref je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je ziet nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Drachtstercompagnie. Start met vergelijken en bespaar zo €58 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij de vergelijker tref jij uitgebreide informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Drachtstercompagnie.

Alle internet-aanbieders

Check de proposities van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 500 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €74 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 pakket van Caiway.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle huishoudens voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Drachtstercompagnie heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Drachtstercompagnie aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordelen Nadelen Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Drachtstercompagnie?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Telfort, Online.nl, Vodafone, KPN, Tele2, XS4ALL) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel aanbieders verschaffen deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Drachtstercompagnie? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling doorzoek je de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn circa 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan websites bezoeken, e-mailen, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NPO of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Dodewaard.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Drachtstercompagnie. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in de streek Smallingerland?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, modems, wifi-versterkers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra’s als live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals BBC Entertainment. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Drachtstercompagnie.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, PC, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Discovery Channel Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit max. 48 uur. Maar bij andere leveranciers kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Steeds meer bedrijven laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Rocks Muziek. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Maastricht. Maar ook internationalen zoals Stingray Brava. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met premium zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het Planet Turk televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Drachtstercompagnie


Internet en tv vergelijken in Drachtstercompagnie

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Drachtstercompagnie. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Digitaal tv-kijken
Voordelig proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gratis telefoonnummer
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Optionele zenderpakketten
Voordelige tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Glasvezel internet
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Gemakkelijke installatie
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Goede klantenservice
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Programma gemist
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Met radiozenders
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Tot 7 dagen terugkijken
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Begin gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Moeiteloos overstappen
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Met gratis router
Heel betaalbaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Drachtstercompagnie

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Smallingerland zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Drachtstercompagnie? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Den Dolder.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Drachtstercompagnie.