Alles in 1 Driebruggen Vergelijk direct alle pakketten en bespaar tot wel €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Driebruggen vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor onze studie, films streamen, uploaden van bestanden, social media en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze postcodetool tref je alle kabelaars. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, begin gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je vindt vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Driebruggen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €56 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van allesin1prijzen.nl check jij nuttige info en adviezen over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Driebruggen.

Alle leveranciers

Vind de deals van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 200MB plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €60 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen Youfone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle huizen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Driebruggen biedt maar diverse kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Driebruggen aanwezig? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Voordelen Nadelig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Driebruggen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Telfort, XS4ALL, Online.nl, Tele2, KPN, Ziggo) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken met deze overstapservice. De toekomstige aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Driebruggen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als kortingen, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Door gebruik te maken van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders adverteren met supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna doorzoek je een handig overzicht. Per gebeurtenis vind jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden globaal gezien 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Videoland of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Doldersum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Driebruggen. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Bodegraven-Reeuwijk?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extra diensten als vooruitkijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Comedy Central Extra. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Driebruggen.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, Playstation, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 8.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal organisaties kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer internetproviders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Alle providers bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als Veronica / Disney XD. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als DTV en je kunt kiezen voor TV Oranje. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Voetbalkanaal of het Dusk! kanaal. Op de website van jouw provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Driebruggen


Internet en tv vergelijken in Driebruggen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Driebruggen. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Pakket zelf samenstellen
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Actief in enkele weken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Met radiozenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Live pauzeren
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Stabiele verbinding
Scherpe prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Glasvezel internet
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Ruim aanbod zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Videotheek thuis
Hoge aanbieding


Youfone

Experia Box V10
Heldere voorwaarden
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gemakkelijk uitbreiden
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Supersnel via Glas
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Alle bekende kanelen
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Driebruggen

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Bodegraven-Reeuwijk hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Driebruggen? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Den Ilp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Driebruggen.