Alles in 1 Driewegen Check alle providers en ontvang een voordeel tot €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Driewegen vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle bekwame internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor thuiswerken, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, social media en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met de vergelijker ontdek je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken) en schat het aantal belminuten. Je doorzoekt aansluitend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Driewegen. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €97 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Op basis van deze website vind jij handige details en tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Driewegen.

Alle leveranciers

Check de deals van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 100 MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €63 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Echter, welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel huishoudens toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Driewegen werken helaas 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Driewegen leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelig Nadelig Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Driewegen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Telfort, Online.nl, Ziggo, KPN, XS4ALL, Vodafone) werken in een centraal systeem. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 producten duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Tele2, Ziggo kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Driewegen? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, extra MB’s en andere extraatjes als gratis Netflix. Door dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten beloven vaak het snelste internet. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden tref je veel voorkomende handelingen. Per online activiteit spot jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien plusminus 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via NPO of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Dongen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Driewegen. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in omgeving Borsele?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl check je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, data-kabels, routers? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extra’s als online tv kijken, extra zenderpakketten, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Nick Music. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Driewegen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als XITE Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties laten je TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals MTV Entertainment. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals ROS-Kabelkrant en je kunt kiezen voor OUTTV. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met meerdere zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het Euro Star tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zeeland.

alles in 1 in Driewegen


Internet en tv vergelijken in Driewegen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Driewegen. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Alle tv-zenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Goede klantenservice
Aantrekkelijk korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Pakket zelf samenstellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Top verbinding
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Begin gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Gratis ontvanger
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Pakket zelf samenstellen
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Met handige App
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Actief in enkele weken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGlasvezel internet
Nieuwe klanten korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Driewegen

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de omgeving van Borsele is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Driewegen? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Denekamp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Driewegen.