Alles in 1 Driezum Vergelijk alle pakketten en bespaar tot wel €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Driezum vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve trouwe internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels onze tool vind je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (online tv kijken, vooruitkijken, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij vindt aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Driezum. Op die manier bespaar je al gauw €52 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met de vergelijker vind jij behulpzame details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Driezum.

Alle internet-providers

Bekijk de proposities van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot 500 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €85 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 vergelijken Reggefiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de gezinnen bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Driezum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Driezum aanwezig? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordelig Nadeel Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Driezum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (Telfort, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders verschaffen de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, XS4ALL, Ziggo, KPN, Vodafone, Telfort werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Driezum? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn kortingen, extra MB’s of iets als gratis zenderpakketten. Door gebruik te maken van deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers maken reclame voor vaak het snelste internet. Vaak wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden lees jij een handig overzicht. Per activiteit vind jij de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We ontwaren min of meer 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, e-mailen, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Dongjum.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Driezum. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Dantumadiel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor services die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extra services zoals begin gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als VH1. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Driezum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, Xbox, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Nat Geo Wild Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan Brava Muziek. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als N tv en internationale kanalen zoals RTL Telekids. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het Haber Türk TV tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Driezum


Internet en tv vergelijken in Driezum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Driezum. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Digitaal tv-kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Gemakkelijke installatie
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Alle tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Stabiel netwerk
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Glasvezel internet
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
HD-zenders kijken
Maximaal voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Top verbinding
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
HD-zenders kijken
Direct profiteren


Youfone

Gratis eredivisie kijken
HD-zenders kijken
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Betrouwbaar netwerk
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gemakkelijk overstappen
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Top serviceteam
Goede welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Driezum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Dantumadiel wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Driezum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Deurne.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Driezum.